Air Max 2017 goedkoop

Dit jaar combineert Nike twee vlaggenschipparen in 1996, Nike Air Money en Nike Air More Uptempo, Nike Air More Money! We spelen een rol van Dr. Frankenstein.

Een jaar dat de opkomst van veel iconische sneakers uit de jaren 90 laat zien, zoals Air Jordan XI, Koop Air Max verkoop Shake Ndestrukt, Nike Air Money, Nike Air More Uptempo. In het begin, als je het goed onthoudt, legde Leggy Miller de geschiedenis van Ray Allen of NBA in een 3-punts schietspel met de voormalige Pacers en de 2e plaats!

Basketbal gevormd vergelijkbaar met slippers. Voorbijgangers worden niet traditioneel in de top geïntegreerd, maar aan beide zijden. Alles is bevestigd aan het bovenste paneel met het label "Air Max 2017 goedkoop". Aan de zijkant van de zool was de zak van Air Max zichtbaar op de rug, die op dat moment bijna de standaard was.

Aan de Chicago kant, Scottie Pippen was tevreden met de stier en won de nieuwe NBA-ring en triomf. Het seizoen dat de aankomst van Uptempo registreerde, wat een informele handtekening is van Nike Air More Pap. Paren die niet veel worden gepresenteerd, zullen de hele generatie vastleggen.

Verrassend tijdens de presentatie werd dit Air More Uptempo niet alleen geïnspireerd door de graffiti die we in de trein vonden, maar ook door de popcultuurcultuur. Aan beide kanten zijn er meestal schoenen gemarkeerd met "Air". Silhouet heeft de definitie van basketbalschoenen veranderd!

Twee paren na meer dan 20 jaar zullen deelnemen om Nike Air meer geld te vormen! Bellen kunnen van hiel tot teen worden gezien. De mand bezet het enige deel van More Uptempo en de bovenkant van Air Money met tabbladen die de inscriptie van luchtgeld tonen.


Omdat ik weet dat er twee reeksen tabbladen beschikbaar zijn, zoals geen registratie, is een rustigere uitdrukking mogelijk. Het $ -teken voor hem maakt deze sneaker af en wordt in de hiel geplaatst.


Vorig jaar kreeg ik de speciale editie van Deuse & Mero van Visarand. "Get Money" "Mero" of "Desus" wordt weergegeven als de kleur hoofdzakelijk zwart is en het vervangbare bovenpaneel overblijft.

In Frankrijk, vooral Basket 4 Ballers, arriveerde dit Air More Money eind februari in de kleur "White Red" gemaakt met Vamp en combineert mesh en soepel leer. Een voornamelijk wit paar met rode details om het contrast naar voren te brengen.

more link